2012/09/19

Red & ombre lips

Hitom tejto jesene sú výrazné pery na všetky spôsoby. Táto infoška pre Vás určite nie je ničím novým. Preto som sa rozhodla ukázať Vám zopár trikov, ktoré pravidelne používam a neviem si ich vynachváliť, lebo naozaj fungujú. Či už v škole, alebo práci, ani jedna z nás nemá čas si kontrolovať, poprípade upravovať pery každých 20-30 minút, pri kvalitnejšom rúži hodinku. To je priemerný čas, kým je rúž na vašich perách ešte ako tak vidno. Éra leskov je už dá sa povedať za mnou. Na rúže som si zvykla oveľa rýchlejšie, dlhšie vydržia, nelepia sa Vám vlasy o pery a celkovo sú pre mňa praktickejšie. Čo však spraviť pre to, aby rúž na perách vyzeral nie len dobre, ale aj vydržal čo najdlhšie?

Mám pre Vás jednoduché riešenie. Na pery najprv nanesiem rúž,  je na Vás, či použijete kontúrovaciu ceruzku alebo rúž. Potom si pery odtlačím do papierovej servitky/ vreckovky/ toaleťáku - jednoducho čo máte v poruke. Tým sa odstránia prebytočné zvyšky rúžu. Ďalej nasleduje púder, rúž sa vďaka nemu na perách dostatočne zafixuje. Potom už len jednoducho nanesieme ďalšiu vrstvu rúžu a môžte vyraziť do ulíc.




















Rôzne typy pleti a pritom sú všetky absolútne dokonalé. Červeň svedčí každej z nás. :)





































































Druhý obľúbený návod je na ombré pery, ktoré sa dajú ľahko vytvoriť behom 2 minút. Tu by som pri aplikácií odporúčala skôr štetček než rúž samotný. Štetčekom krajšie a precíznejšie orámujete pery, bez nežiadúcich komplikácií. Na hornú peru nanesiem rúž, následne pery spojím, čím sa odtieň rúžu zjemní a rovnomerne sa roznesie po perách. Tenkou vatičkou si opatrne otriem po dĺžke cely okraj spodnej pery.  Na koniec znovu použijem štetček a jemne ním zvýrazním okraj hornej pery. Takto jednoducho dosiahneme obré efekt.










































Na záver trošku music od jednej z najvernejších nositeliek červených pier. :)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára