2012/11/18

My top 10 films

1.) Pýcha a predsudok

Jane Austen je moja najobľúbenejšia spisovateľka a jej sfilmovaný príbeh sa stal mojou srdcovkou.


2.) PS: I love you
Nedá sa pri ňom neplakať. Holly príde o manžela, ktorý sa aj po jeho smrti snaží Holly zaradiť späť do života. Úžasný film!


3.) Fejs (zo série Nesmrteľní)
Teraz trošku zo slovenskej produkcie :D. Je to jedna časť zo seriálu, ale vlastne každá časť je iný príbeh. Film má 45 min, ale to, čo za tú chvíľu stihli vytvoriť miestami berie dych. Myslím, že sa dá stiahnuť na ulož.to


4.) Twilight - neni o čom :D
Dnes idem na Twilight do kina, aj keď viem z knižiek, ako to celé dopadne, veľmi sa teším! :D


5.) Listy pre Júliu
Sophie pricestuje do Verony (krásne mesto!), kde objaví múr, do ktorého ženy vkladajú svoje túžobné listy. List, ktorý bol písaný pred 50timi rokmi ju zaujme natoľko, že vypátra ženu, ktorá ho tam vložila a ďalej si to pozrite už vy sami. :)


6.) The Last Kiss
Podvody a klamstvá, bohužiaľ aj tie patria do kapitoly vzťahov. Na tento film som natrafila úplnou náhodou, ale veľmi mi pomohol pochopiť niektoré veci a naučiť sa ľuďom odpúšťať. Niekedy sa veci skomplikujú, ani neviete ako. Z času na čas sa ich podarí vyriešiť, no nie všetko sa dá odpustiť.


7.) A walk to remember
Klasička, ktorú už videla každá romanticky založená duša. :) Končí síce veľmi smutne, no príbeh to je bez pochýb úžasný!


8.) 10 vecí ktoré na tebe nenávidím
Heath Letger, ako herec veľmi chýba. :/ Tento film je skôr pre teengerky, ale mne sa páči tiež, pretože nie je taký tuctový, ako väčšina amerických romanťákov. :P


9.) Penelope
Penelope je natočená na spôsob modernej rozprávky a I like it! :D Je to prekliata dcéra bohatých rodičov, ktorý ju držia pod zámkom. Ako by to bolo, aby nenastala vzbura a Penelope neušla! Vtedy začína celý príbeh prasačieho nošteka. :)


10.) My best friends girl
Toto je asi najvtipnejšie komédia z časti aj romantická, ale rehotať sa na nej budete určite. :D

1 komentár:

  1. super tipy, idem niektoré stiahnuť :)
    http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť